Rens Pels – Founder-CEO Gype
Rens Pels

“In een wereld waar communicatiekanalen van iedereen worden en we volcontinu met duizenden beelden worden geconfronteerd telt slechts de kracht van het unieke idee, de onverwachte invalshoek, het andere gezichtspunt. Bedrijven die zich daarin willen onderscheiden moeten diep in zichzelf graven om hun uniciteit te vinden en te benoemen. Welke CEO of CMO wenst zich bij die zoektocht niet geflankeerd door een oorspronkelijk sparringpartner.

Iemand die man en paard noemt en zich daarmee buiten de dagelijkse beslommeringen van de bedrijfsvoering plaatst maar zich richt op de essentie? Onvoorspelbaar voor wat betreft het proces maar zeker voor wat betreft de uitkomst. Een boeiende reis door het landschap van merk, consument en proposities. Dat is wat Gerard u kan geven. Niet geschikt voor iedereen. Een flexibele geest, incasseringsvermogen en enige vergevingsgezindheid zijn een vereiste. U krijgt het dubbel terug. Gegarandeerd.”

 

Paul Roetenberg – Managing Director Frederique’s ChoicePaul Roetenberg

“Als je ‘veilig’ advies wilt, hoef je Gerard Brummer niet te vragen. Veilig advies is namelijk altijd saai en nooit confronterend. Laat Gerard nu verre van saai zijn, soms lekker confronterend en met een gezonde dosis lef ideeën spuiend zal hij altijd zijn gesprekspartner aan het denken zetten en dwingen om de zaak eens anders te zien. Een sessie met Gerard is altijd verfrissend en levert altijd wat op. Klankbord is zijn vierde doopnaam!”

 

 

 

Edward L. Figee – Politiek Analist; voormalig Adviseur Public Affairs Oost-Nederland in Den Haag.049

“Dwarsdenkers kunnen buitengemeen onaangenaam zijn. Gerard Brummer is het uiterst zeldzame voorbeeld van een authentieke vakman die de kunst verstaat om datgene wat je hem in zijn professionele hoedanigheid vraagt, kan omzetten en vertalen in een gedachte die dwars tegen alles wat je voor ogen had, ingaat maar die na enig nadenken en ‘kauwen’ onvervreemdbare schoonheid in zich draagt. Dit vakmanschap is wat ik in hem zo hogelijk waardeer. Hij kent de grote charme van het creatieve dwarsdenken waardoor zich nieuwe en vooral ook onverwachte en onvoorziene mogelijkheden ontvouwen met soms ongekende verrassingen en perspectieven.”

 

 

Leo van den Ende – CEO Sigmax B.V.
Leo van den Ende

Ja, schets Brummer eens…. Een begrip, voor wie hem kent. Een rare snuiter, voor hen die de moeite niet nemen. Briljant, bij vlagen. Niet grijs (en stiekum toch) & altijd in meer dimensies. Enfin, geen man die je in woorden vangt. Of toch?

Brummer…

Briljant.
Stuitjetegendeborst.
=oprecht.
Maniertjes waar je doorheen moet /kijken.
AntiConventioneel.
Oorspronkelijk.
Bescheiden, nee onbescheiden, zelfverzekerd en vol twijfel.
Een mens om van te houden.